Agile Workin Antti Pitkäselle on myönnetty Ornamo Award

Ornamo
Ornamo Award on muotoilijoille myönnettävä arvostettu tunnustus. Palkinto myönnetään vaihtuvin teemoin muotoilun kärkijoukkoon valituille muotoilun ammattilaisille tai ryhmille.

Ornamo Award myönnetään vuosittain erityisistä ansioista muotoilun osaamisen, kehittämisen, johtamisen tai hyödyntämisen saralla. Vuonna 1911 perustettu Ornamo Art and Design Finland on Suomen vanhin muotoilualan ammattilaisten yhteisö, ja Ornamon palkintoja on jaettu 1960-luvun alusta lähtien.

Antti Pitkänen palkitaan Muotoilun suunannäyttäjä -palkinnolla, joka myönnetään rohkealle päätöksentekijälle.

Palkinnon saaja on muotoilujohtaja, joka on rakentanut onnistuneesti muotoilukulttuuria organisaatiossa, ja jolla on poikkeuksellinen kyky luoda kehittymiseen ja kasvuun kannustava työympäristö.

Ornamo Awards tuomariston perustelut: ”Teollinen muotoilija Antti Pitkänen saa Muotoilun suunnannäyttäjä -palkinnon näkemyksellisestä työstään muotoilujohtajana ja inhimillisestä otteestaan muotoilun soveltamisesta eri alojen työympäristöihin.

Juryn mukaan Pitkänen on todellinen suunnannäyttäjä omalla alallaan työympäristöjen kehittäjänä aikana, jossa työn suuri murros on yhteiskunnassamme ajankohtaista. Antti Pitkänen työskentelee perustamassaan Agile Work Oy:ssa, jossa muotoilun menetelmät yhdistyvät digitalisaation mahdollisuuksiin juryn mukaan erityisen ansiokkaasti. Pitkänen on muotoilutyöllään vauhdittanut yritysten kasvua kokonaisvaltaisessa työntekijä- työympäristö- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Antti kiittää Ornamon tuomaristoa tästä kunniasta sekä jakaa tunnustuksen koko Agile Workin tiimin kanssa.

”Saan olla kiitollinen monelle ihmiselle joita olen kohdannut urani varrella. On ollut ilo ja kunnia työskennellä eri alojen asiantuntijoiden rinnalla ja oppia heiltä. – Työkavereilla, ystävilläni ja perheelläni on myös hyvin merkittävä rooli kun tarvitsen tukea tai että minua haastetaan ajattelemaan oman kuplan ulkopuolella”, sanoo Antti.

Lue Ornamon lehdistötiedote tästä
Tutustu Agile Workin töihin ja referensseihin tästä