Agile Work julkaisee innovatiivisen FLUX-konseptin kiinteistöalan tarpeisiin

Flux_Banner

Agile Work lanseeraa uuden palvelumallin, FLUX by Agile Workin. FLUX-malli on suunniteltu vastaamaan kiinteistöalan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Se virtaviivaistaa kiinteistökehitystä, -vuokrausta ja -suunnittelua innovatiivisella ja asiakaskeskeisellä lähestymistavalla.

Palvelukonsepti vastaamaan kiinteistöalan tarpeisiin

Flux by Agile Work tarjoaa räätälöityjä palvelukokemuksia vuokralaisen matkan eri vaiheisiin. Tavoitteenamme on kehittää kiinteistönomistajille ja rakennuttajille skaalautuvia palvelumalleja ja ratkaisuja, joilla nopeutetaan vuokrausprosessia ja optimoidaan liiketoimintaa.

Fluxin avulla kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat voivat luoda ainutlaatuisia ja houkuttelevia kiinteistökonsepteja, jotka vastaavat tulevaisuuden haasteisiin. Fluxin tarkoituksena on luoda kansainvälisesti skaalautuva palvelumalli, joka muokkaa tulevaisuuden kiinteistökokemusta.

FLUX by Agile Work syntyi tarpeesta luoda kiinteistöalalle uudenlainen palvelu, joka keskittyy vuokralaiskokemuksen kehittämiseen ja luomaan erottautuvia työympäristöjä jotka vastaavat muuttuneeseen tarpeeseen”, kertoo Antti Pitkänen, toinen Agile Workin perustajista.

Mitä FLUX tarjoaa kiinteistömarkkinoille?

FLUX-konseptia on jo testattu menestyksekkäästi useiden kiinteistöalan toimijoiden kanssa, ja saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Tunnetut toimijat kuten Areim, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito ja Colliers ovat kokeneet FLUXin tarjoamat ratkaisut arvokkaiksi kiinteistöjensä kehityksessä.

FLUX-konseptissa yhdistyvät digitaaliset alustat ja henkilökohtainen palvelu, mikä tarjoaa vuokralaisille ainutlaatuisen ja vaivattoman vuokrakokemuksen. Palvelu sisältää kattavan tuen kaikissa kiinteistökehityksen vaiheissa – aina tarpeiden arvioinnista ja suunnittelusta vuokralaisen vaihtoon ja käyttöön ottoon. Flux sisältää nykytila-analyysin, 3D-visualisoinnit, muutoksenhallinnan tuen ja asumisen jälkeisen seurannan.

Soroush Kalatian, Agile Workin kokemussuunnittelija, tiivistää asian hyvin: ”Fluxin myötä tuomme yli vuosikymmenen kokemuksemme kaupallisista kiinteistöistä virtaviivaistamaan vuokrausprosessia ja parantamaan vuokralaiskokemusta”.

Lue lisää täältä
Kehitä tulevaisuuden kiinteistöjä Fluxin avulla! 👉 Ota yhteyttä!