Työympäristöt pandemian keskellä.

44cb01_ffe16115974240359e1850c623852a0b~mv2

Työympäristöt pandemian keskellä.

Webinaari ja työpaja

26.5.2020 klo 10-12.00

Agile Work fasilitoi yhteistyössä IFMA:n ja HOWSPACE:n kanssa 26.5.2020 klo 10.00-12.00 keskustelumuotoisen webinaarin ja työpajan, jossa eri alojen asiantuntijat jakavat näkemyksiään covid-19-pandemian vaikutuksista työympäristöihin.

Mitä pandemia tarkoittaa työympäristöille, työkulttuurille ja tavoille tehdä töitä?

Elämme valtavan muutoksen keskellä ja ennustusten tai edes järkevän analyysin tekeminen on lähes mahdotonta. Nykyisessä tilanteessa, kun fyysisen tilan käyttöä on rajoitettua, on sosiaalisen kanssakäymisen ja inhimillisyyden, sekä teknologian rooli kasvattanut merkitystään. Mutta, mitä tämä kaikki tarkoittaa yristysten työympäristölle, työkulttuurille ja tavoille tehdä töitä?

Asiantuntijat ja osallistujat mukaan keskusteluun.

Asiantuntijapaneeli tulee pohtimaan kriisin vaikutuksia työympäristöihin niin sosiaalisella, virtuaalisella kuin fyysiselläkin tasolla. Webinaarin osallistujat pääsevät myös kokemuksiaan kriisin tuomista muutoksista ja haasteista omissa työympäristöissä sekä pohtimaan millaisia palveluita haasteiden selättämiseksi tullaan tarvitsemaan. Kaikille työskentelyyn osallistuneille jaetaan pääsy sivustolle sekä sen kautta tuotettuihin materiaaleihin.

Mitä voimme tehdä auttaaksemme?

Agile Work on saanut Business Finlandin myöntämän esiselvitys rahoituksen ja haluammekin käyttää tämän asiakkaidemme ja toimialamme hyväksi. Tavoitteena on saada laaja ymmärrys niistä haasteista mitä yritykset tällä hetkellä kohtaavat ja luoda näihin ratkaisuja. Haluamme löytää parhaat neuvot hyödyntää uusia työn tekemisen tapoja, kulttuuria, teknologioita sekä tilaratkaisuja jotka tukevat organisaatiota poikkeustilanteen aikana.

Miten ja milloin palaamme työpaikoille?

Olemme siirtymässä seuraavaan vaiheeseen jossa meidän tulisi palata jonkinlaiseen normaaliin, turvallisesti, mutta miten tämä toteutetaan ja miten yrityksiä voitaisiin tässä tukea? Miten työympäristöjä tulisi suunnitella ja muokata huomioimaan uuden tilanteen. Tällä hetkellä on vain paljon kysymyksiä joihin kaivataan ripeästi vastauksia ja uusia näkökulmia. Tämän takia haluamme kutsua alan huippuasiantuntijoita sekä yritysten edustajia avoimeen keskusteluun aiheesta.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan!