Inspiroidu ja varaa aika työympäristösi nykytilan arviointiin!

Mikäli työympäristömuutos on lähitulevaisuudessa ajankohtainen organisaatiossasi, tartu kesäkampanjaan ja varaa aika maksuttomalle konsultoinnille. Asiantuntijamme ovat käytössäsi elokuussa sinua varten!

Konsultoinnin aikana käydään yhdessä läpi organisaatiosi nykytilaa, työkulttuuria ja työn tekemisen tapoja ja keskustellaan tulevaisuuden tarpeista ja tavoitteista. Arviot työympäristösi nykytilanteesta ja suositukset tulevalle saat heti seuraavana päivänä.

Ennen kuin lähdet kesälaitumille, hyödynnä tilaisuus ja varaa aika maksuttomalle konsultoinnille elokuulle. Olinpaikastasi riippuen voimme tavata teillä, olet tervetullut meille Helsingin Vallilaan tai hyödynnämme etäyhteyksiä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella suosimme virtuaalista yhteydenpitoa.

Nautinnollista kesää toivottaa Agile Workin tiimi!

SOVI TAPAAMINEN

Miksi Agile Work?

Toteutamme työympäristöjä, jotka tukevat asiakkaamme organisaatio- ja työkulttuuria, mahdollistavat työn tekemisen muutoksen ja lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä. Kanssamme pääset hyvin alkuun muutoksen suunnittelussa ja pidemmällekin. Olemme tarvittaessa asiakkaamme tukena muutoksen jokaisessa vaiheessa, osallistavasta suunnittelusta, projektinjohtoon ja muutoksen läpiviemiseen. Emme kuitenkaan päästä asiakkaitamme helpolla, vaan haastamme heitä silloin, kun siihen on tarve. Lisäksi, meidän kanssa on todella kiva tehdä töitä! Tutustu meihin ja palveluihimme ja kysy lisää!

ADDRESS 

 

Agile Work Oy 

Kuortaneenkatu 2 

00510 Helsinki

Finland  

Business ID: 2661604-9

CONTACT

 

E-mail:

contact@agilework.fi

 

Phone 

+358505427740 

INVOICING 

 

OPERATOR  

OpusCapita Solutions Oy 

E204503 

 

E-INVOICING

003726616049 

     

OVT / EDI 

003726616049