HDW käynnistää vauhdikkaan syksyn


Helsinki Design Week käynnistää vauhdikkaan syksyn ja saimme eilen nauttia Design Weekin avajaisista upeassa Amos Rexissä. Kiitos Helsinki Design Weekille juhlista ja suosittelemme kaikille Amos Rexiin tutustumista, tila on todella upea!

Myös Agile Work on mukana HDW:n tapahtumissa ja löydät meidät ID Helsingistä 11.-12.9. Tapahtumakeskus Telakalta.

ID Helsinki on projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma, aiheenaan julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Löydät meidät osastolta IDH_013.

Osaston lisäksi tutkimus- ja strategiajohtajamme Antti Pitkänen pitää keskiviikkona 12.9. Klo 13.00 puheenvuoron “Työntekijäkokeumus ja sen kehittäminen työympäristön suunnittelun keinoin”.

Helsinki Design week on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa ja poimimme muutaman suosikkimme ohjelmistosta:

Data-Driven Design Day

13.9. Klo 9-15

Clarion Hotel, Tyynenmerenkatu 2

Tämän vuoden teema-alue on Seamless experience. Ajatuksia löytyy siitä, miten suunnittelu vaikuttaa monikanavaisessa maailmassa, missä ihmisille viestitään erilaisten laitteiden ja palveluiden kautta.

Puhujina mm. Zalandon muotoilujohtaja Jay Kaufmann ja senior product designer Vilma Sirainen, MaaS Globalin design lead WHIM:lle Apaar Tuli ja senior developer Brylie Christopher Oxley sekä Sygicin UX designer ja konsultti Jozef Ockay.

Liput 89€

Work Up! x HDW Tekoäly ja etiikka

14.9. klo 9-12

Bio Rex, Mannerheimintie 22-24

Keynote-puhujina ovat Minna Mustakallio Futuricelta sekä filosofi Maija-Riitta Ollilla. Teemaa käsitellään niin työelämän kuin muotoilunkin näkökulmasta. Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta tapahtumaa pystyy seuraamaan verkkolähetyksen kautta.

Lasten Designviikko

Helsinki Design Week ei unohda myöskään perheen pienimpiä ja lapsille onkin tarjolla tänä vuonna oma Lasten designviikko. HDW Lasten Designviikko huipentuu Suvilahden Kattilahallissa järjestettävään Lasten viikonloppuun 15.-16.9.

Kattilahalli muuttuu ​Lasten viikonlopun ajaksi kuvittaja Leena Kisosen luomaksi taikametsäksi, jossa lapset pääsevät kokemaan muotoilua ja arkkitehtuuria eri työpajoissa. Aiomme suunnata ainakin rakentamaan pienoismallia omasta unelma kaupungista.

Hyvää Designviikkoa kaikille ja toivottavasti tapaamme teistä mahdollisimman monta ID Helsingin osastollamme!

ADDRESS 

 

Agile Work Oy 

Kuortaneenkatu 2 

00510 Helsinki

Finland  

Business ID: 2661604-9

CONTACT

 

E-mail:

contact@agilework.fi

 

Phone 

+358505427740 

INVOICING 

 

OPERATOR  

OpusCapita Solutions Oy 

E204503 

 

E-INVOICING

003726616049 

     

OVT / EDI 

003726616049