Sisustusarkkitehti, liity joukkoomme!


Etsimme kasvavaan tiimiimme, ja verkostoomme, osaavaa ja ammattitaitoista sisustusarkkitehtia määräaikaisen työsuhteeseen, äitiysloman sijaiseksi. Tavoitteenamme on kuitenkin saada sinut pysyvästi tiimimme jäseneksi.

Agile Work on työympäristömuutokseen erikoistunut yritys, asiakkaitamme ovat niin suuret globaalit toimijat kuin kasvavat pk-yritykset. Toteutamme työympäristöjä, jotka tukevat asiakkaamme organisaatio- ja työkulttuuria, mahdollistavat työn tekemisen muutoksen ja lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä.

Olemme tarvittaessa asiakkaamme tukena muutoksen jokaisessa vaiheessa, tarpeiden syväluotaavasta määrityksestä, osallistavaan suunnitteluun, toteutukseen, projektinjohtoon ja muutoksen läpiviemiseen. Emme tee kaikkea tätä itse vaan yhteistyössä verkostomme ja kumppaneidemme kanssa. Haastamme päivittäin niin asiakkaitamme kuin itseämme ja ketteryys ei ole vain nimessämme, vaan kaikessa mitä teemme. Meidän kanssa on myös kiva tehdä töitä!

Hakemamme osaaminen:

 • Kokemusta työympäristöjen suunnittelusta (vähintään 5 vuotta)

 • Sinulla on Sisustusarkkitehdin (tai vastaava) koulutus.

 • Hallitset useita ohjelmistoja, kuten AutoCad, Adobe Creative Cloud. 3D-mallinnustaidot (esim. 3d Studio Max, Vray) katsotaan eduksi.

 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on plussaa.

 • Hyvä materiaali- ja kalustetietämys sekä yhteydet toimittajiin.

 • Tehokas tekninen piirtäjä ja sisustussuunnittelun dokumentaation tuottaja

 • Osaaminen tilallisen konseptin suunnittelusta sekä vahva visuaalinen esitystaito.

 • Näkemystä graafisesta suunnittelusta, toimitilojen brändäyksestä sekä info- ja opastegrafiikasta

 • Kiinnostunut virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksista suunnittelussa

 • Asiakkaita osallistava ja joskus myös heitä haastava ote suunnitteluun.

 • Kyky toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja myös osana monialaista tiimiä

 • Kyky kehittää suunnittelun prosesseja ja menetelmiä.

Tehtäviisi kuuluu työympäristöjen suunnittelu konseptista, visualisointeihin ja tekniseeen piirtämiseen sekä suunnitteludokumentaation tuottaminen yhdessä muun tiimimme kanssa sekä itsenäisesti. Osallistut ideointiin ja konseptisuunnitteluun. Pystyt toimimaan ketterästi ja oma-aloitteisesti. Myös tarkkuus, kyky pysyä aikataulussa ja reagoida nopeasti ovat tärkeitä ominaisuuksia projekteissamme. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Lisäksi toivomme yhteistyökykyä ja rohkeutta heittäytyä mukaan ideoimaan uutta.

Toimistomme on Helsingin Vallilassa. Tarjoamme joustavan työskentely mahdollisuuden ja modernin työympäristön, sekä huippu ammattilaiset tekemään työtä kanssasi.

Vapaamuotoisen hakemuksen, portfolion, palkkatoiveen ja CV:n voit toimittaa osoitteeseen contact@agilework.fi mielellään 14.8.2020 mennessä.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi tai vinkkaa etteenpäin!

ADDRESS 

 

Agile Work Oy 

Kuortaneenkatu 2 

00510 Helsinki

Finland  

Business ID: 2661604-9

CONTACT

 

E-mail:

contact@agilework.fi

 

Phone 

+358505427740 

INVOICING 

 

OPERATOR  

OpusCapita Solutions Oy 

E204503 

 

E-INVOICING

003726616049 

     

OVT / EDI 

003726616049