Nokian Executive Experience Centerin sai uuden ilmeen

Nokian Espoon pääkonttorissa sijaitseva Nokia Executive Experience Center (EEC) tarjoaa käytännön ympäristön, jossa vierailijat voivat tavata Nokian asiantuntijoita kasvokkain, saada tietoa Nokian tuotteista ja tutustua Nokian uusimpiin innovaatioihin.

EEC:n ytimessä on Nokia World, elämystila, joka toivottaa vierailijat tervetulleeksi ja havainnollistaa Nokian tulevaisuuden suuntaa interaktiivisten demojen ja immersiivisten kokemusten avulla.

Ainutlaatuisia vierailukokemuksia

Nokia EEC palkkasi Agile Workin ja kumppanimme  Noisy Studion suunnittelemaan ja toteuttamaan päivitetyn komuksellisen tilan, joka toimisi modulaarisena esittelyalustana ja loisi vierailijoille 360 asteen kokemuksen Nokian erilaisista ratkaisuista.

EEC:n tavoitteena on levittää ja vahvistaa Nokian brändiä, joka perustuu ihmisen ja teknologian mahdollisuuksien tutkimiseen ja tuotemerkin avainarvoihin, hienostuneeseen yksinkertaisuuteen, lämpöön ja toimivuuteen.

Päivitetyn Nokia Worldin tuli kehittää brändikokemusta ja tukea EEC:n päivittäistä toimintaa tarjoten samalla erottautuvan  ratkaisun joka mahdollistaisi aidosti ainutlaatuisen vierailukokemuksen.

 

REINVENTING_NOKIAWORLD_FINAL5

Tunteiden ja uuden elämysteknologian yhdistelmä

Uusi konsepti luo yhdistyneen universumin Nokian tarjoamien tietoliikenneratkaisujen taustaksi. Konsepti perustuu odottamattomaan, mutta iloiseen yllätykseen ja luo vierailijoille vahvan tunnereaktion sekä kestävän, henkilökohtaisen tunnesiteen.

Ratkaisu on helposti huollettava ja siivottava vapaasti seisova modulaarinen järjestelmä, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen kokemuksen sekä vierailijoille, työntekijöille, että esityksiä pitäville Nokian asiantuntijoille.

Kokonaisuus rakennettiin modulaarisista seinäpaneeleista ja teknisistä lattioista teräsrakenteen päälle, mikä mahdollistaa erilaisen teknologian yhdistämisen saumattomaksi kokemukseksi. Toimitetussa ratkaisussa huomioitiin myös joukko kriittisiä paloturvallisuus- ja rakentamismääräyksiä joita laitoksen erityisluonne edellyttää.

Tilaratkaisu tukee ja mahdollistaa uudenlaisen kokemuksellisen teknologian hyödyntämisen  kuten dynaaminen valaistuksen, projisoinnit , interaktiiviset kosketusnäytöt sekä immersiiviset AR- ja VR-ratkaisut tulevaa kehitystä varten.

REINVENTING_NOKIAWORLD_FINAL1

Saumaton yhteistyö ympäri Eurooppaa

Kaiken kaikkiaan projekti toteutettiin aikataulun ja budjetin puitteissa Eurooppalaisena yhteistyönä, johon osallistui yrityksiä Suomesta (konseptin suunnittelu ja kehitys sekä projektinhallinta), Espanjasta (tekninen suunnittelu ja ratkaisun yksityiskohdat) ja Puolasta (elementtien toimitus ja valmistus).

Kunkin yhteistyössä mukana olleen yrityksen  huippuosaamisen yhdistelmästä syntyi aidosti ainutlaatuinen vierailukokemus Nokialle.

REINVENTING_NOKIAWORLD_FINAL12

Katso videot ja koe tila itse