Vuokralaiskokemuksen kehittäminen vuokrauksen ja kiinteistökehityksen tueksi

Kalasataman Trooli on moderni toimistokortteli Helsingin Teurastamon alueella. Kortteli sijaitsee keskeisellä paikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrolta, tarjoten hyvät kulkuyhteydet ja monipuoliset palvelut lähistöllä. Vuonna 2023-2024 Troolia uudistetaan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Toimistokorttelia hallinnoiva LähiTapiola Kiinteistövarainhoito halusi kehittää Troolin vuokralaiskokemusta kokeilemalla Flux by Agile Work -palvelua. Flux vastaa kiinteistöalan tarpeisiin tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja vuokrauksen, kehittämisen ja omistamisen tueksi.

Erottautuva vuokralaiskokemus

Projektin keskeisenä tavoitteena oli kehittää  kustannustehokkaasti erottautuva vuokralaiskokemus sekä nopeuttaa vuokrausta selkeän ja kokemuksellisen työkalun avulla. Trooliin on aikaisemmin toteutettu mallitila, jonka laajensimme koko kerroksen kattavaksi digitaalisen kaksosen avulla. Tämän lisäksi tuotimme esimerkinomaisia tilasovituksia, jotka tuovat selkeästi esille tilan mahdollisuudet.

Lähitapiola_Trooli_SQ4

Vuorovaikutteinen tilamalli

Projektin aikana toteutimme useita Flux by Agile Work -palveluita, kuten 2D-tilasovitukset, Trooli Collection -materiaalikollaasit ja 5D Interaktiivisen mallin. 2D-tilasovitukset tarjosivat käytännöllistä ja visuaalista tietoa tilojen suunnittelusta ja käytöstä, kun taas 5D Interaktiivisen mallin avulla loimme vuorovaikutteisen ja elämyksellisen tavan esitellä kiinteistöä potentiaalisille vuokralaisille.

Kokeile interaktiivista mallia ja astu sisään Trooliin tästä.

Trooli_Digital_Twin

Optimaalinen tilankäyttö

2D-tilasovitukset ja tilaohjelma osoittavat tilaan mitoituksellisesti mahtuvat toiminnot ja tukevat vuokralaista optimaalisen tilaratkaisun löytämisessä. Nämä suunnitelmat tarjoavat arvokasta tukea sekä päätöksenteossa että vuokralaismuutosten suunnittelussa. Suunnitelmat sisältävät mm. alustavan tilaohjelman ja työpisteiden määrän, tilamitoituksen ja kokonaisneliöt, vyöhykkeet toiminnoittain sekä selkeän listauksen mahdollisista tilatyypeistä.

Lähitapiola_Trooli_tilamalli_SQ

Kokemuksellisuus osana vuokrausta

Flux by Agile Work-  5D Interaktiivinen malli tarjosi vuokraukseen vuorovaikutteisen ja elämyksellisen tavan esitellä vuokrattavaa tilaa osana Troolin esittelyä esim. tapaamisessa tai verkkosivuilla. Kyseessä on kalustettu, kolmiulotteinen tila, jossa on mahdollista liikkua ja muokata tilallisia elementtejä, kuten materiaaleja, värejä ja valaistusta.

Projektin tuloksena Trooli sai modernin ja innovatiivisen työkalun vuokralaiskokemuksen kehittämiseen. “Agile Workin tuottama Flux kokonaisuus antoi meille erinomaisia työkaluja vuokrauksen kehittämisen tueksi. Erityisesti pidin mallin kokemuksellisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, jolla voimme esitellä toimitilojen mahdollisuuksia potentiaalisille vuokralaisille”. kertoo Karoliina Turppo, Vuokrauspäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidosta

Lähitapiola_Trooli_SQ5