Tervetuloa, Sini!

Sini_Kuusisto_vaaka

Design tiimimme täydentyi, kun saimme Sini Kuusiston mukaan syksyksi. Tutustutaan hieman Siniin.

Hei Sini, olet aloittanut Agile Workilla harjoittelija nyt syyskuussa. Kerro hieman itsestäsi

Opiskelen viimeistä vuotta sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua Lahden Muotoiluinstituutissa. Keväällä suoritin opiskelijavaihdon Torontossa, OCAD Universityssa, joka oli kokemuksena erittäin inspiroiva. Ennen opintojani ja kesälomat ovat menneet pääasiassa myyntitöitä tehden useassa eri sisustusmyymälöissä. Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien seurassa, luonnossa liikkuen ja sulkapalloa pelaten.

Miksi halusit harjoitteluun juuri Agile Workille?

Olen erityisen kiinnostunut työympäristösuunnittelusta ja halusin harjoitteluun toimistoon, joka on erikoistunut nimenomaan työympäristöihin. Agile Work herätti mielenkiintoni, sillä täällä sukelletaan paljon pintaa syvemmälle ja kartoitetaan tilakäyttäjien tarpeet perinpohjaisesti. Uskon, että kun asiakkaat osallistetaan jatkuvasti suunnitteluun myös lopputuloksesta tulee heidän tarpeidensa mukainen. Suunnittelussa minua ohjaa käyttäjälähtöisyys, ergonomia ja psyykkistä hyvinvointia tukevat ratkaisut, jotka kuuluvat myös Agile Workin arvomaailmaan.

Millainen olisi sinun unelmiesi työympäristösi?

Suunnittelen mielelläni tiloja, jossa huomioidaan ihmisten erilaisuus tavoissa työskennellä, mutta myös palautumisessa (tauko-, kahvio-tilat, yms). Keskittymiskyky ja keinot siihen vaihtelevat yksilöiden välillä, ja haluan kehittyä erityisesti tämän osa-alueen parissa.

Mikä sinua inspiroi?

Inspiroidun matkustelusta, psykologiasta ja persoonallisesta muotoilusta ja arkkitehtuurista. Pidän rohkeasta värien käytöstä.

Nyt kun olet hetken tehnyt kanssamme töitä niin millaista on ollut? Millaisia juttuja olet päässyt tekemään?

Alku on ollut haastavaa projektien laajuuden vuoksi, mutta helppoa harjoittelupaikkaa en halunnutkaan. Pidän itseni haastamisesta ja koen, että näin opin parhaiten ja enemmän. Olen päässyt mukaan esimerkiksi työkuvien piirtämiseen ja tilojen ideointiin. Olen myös päässyt osallistumaan palavereihin ja mielenkiintoisiin tuote-esittelyihin. Lyhyessä ajassa olen oppinut jo todella paljon uutta.

Teet myös opinnäytetyötäsi täällä, kerro siitä hieman.

Opinnäytetyöni aihe liittyy pandemian vaikutuksiin työympäristöissä ja suunnittelussa. Alan pikkuhiljaa työstämään aihetta tässä syksyllä. Aihe on erittäin ajankohtainen ja tärkeä, ja uskon saavani työn tekemisestä paljon irti.

Olisitko kiinnostunut suorittamaan harjoittelusi Agile Workilla? Ota meihin yhteyttä ja kerro itsestäsi.