Käyttöastemittaus

Käyttöastemittauksella kerätään tarkkaa tietoa työympäristön käytöstä ja sen käyttöasteesta.

Palvelumme avulla selvität toimistosi käyttöasteen eri mittareilla, joko sensoreiden, havainnoinnin tai molempien avulla. Mittauksella keräämämme tiedot auttavat tunnistamaan alueet, joissa tilaa käytetään vähemmän ja alueet, joissa tilaa käytetään enemmän.

Agile Workin käyttöastemittaus-palvelu hyödyntää kumppaneidemme kehittämiä ohjelmistoja ja sensoriteknologiaa,  ja soveltuu nykyaikaisten toimistojen sekä koulujen muuttuviin tarpeisiin. Palvelu on osa Agile Workin Työympäristömuutos palveluna -mallia.

Ota yhteyttä  ja pyydä tarjous toimiston käyttöastemittauksesta.  Autamme sinua optimoimaan tilankäyttöä ja näin säästämään kustannuksia.

Käyttöaste-SQ

Smart office -ratkaisut

Smart office -ratkaisut ovat moderneja teknologiapohjaisia järjestelmiä, jotka helpottavat organisaatioiden tilanhallintaa, työpisteiden varaamista ja tiimien hybridityön koordinoimista.

Tilavarausjärjestelmät mahdollistavat nopean ja kätevän tavan varata työpisteitä ja muita tiloja, kuten neuvotteluhuoneita ja koulutustiloja. Smart office -ratkaisut mahdollistavat myös reaaliaikaisen tilan käytön seurannan, joka auttaa yrityksiä optimoimaan tilankäyttöä ja vähentämään hukkaneliöitä.

Kumppaniemme avulla Agile Work tarjoaa kattavan valikoiman älykkäitä ratkaisuja, avulla yritykset voivat parantaa tilankäyttöään, optimoida toimistotilojaan ja säästää kustannuksia.

Ota yhteyttä  ja pyydä tarjous toimiston Smart office -ratkaisuista. Selvitämme mitkä ratkaisut tukevat parhaiten organisaationne arkea.

Smart office reservation tablet

Älykäs valaistus

Älykäs toimistovalaistus on innovatiivinen ratkaisu, joka parantaa yrityksen energiatehokkuutta, työympäristön tuottavuutta ja työntekijöiden hyvinvointia.

Älykäs valaistus on tapa hallita valaistusta toimistoympäristössä. Tehokkaan energiankulutuksen lisäksi, älykäs valaistus parantaa työympäristön tuottavuutta ja työntekijöiden hyvinvointia. Älykkääseen toimistovalaistukseen kuuluu useita tekijöitä, kuten valaistuksen ohjaus, älykkäät anturit, liiketunnistimet ja valaistuksen etäohjaus.

Agile Work mahdollistaa kokonaisvaltaiset toimiston valaistusratkaisut ammattitaitoisen kumppaniverkoston kautta.

Ota yhteyttä  ja pyydä tarjous älykkäistä työympäristön valaistusratkaisuista. Selvitämme mitkä ratkaisut tukevat parhaiten organisaationne arkea

Vallila Corner konsepti

Hybridikokousten tekniikka

Hybridityöskentely on jo lähes joka organisaatiossa perusarkea, joten esitystekniikka on tärkeä osa yritysten päivittäistä toimintaa. Etäkokousten ja hybriditapahtumien tekniikka ovat keskeisiä elementtejä, jotka mahdollistavat tehokkaan etäyhteydenpidon ja viestinnän.

Hybriditapahtumien tekniikka mahdollistaa osallistujien mukanaolon myös silloin, kun he eivät voi fyysisesti olla paikalla.

Panostaminen laadukkaaseen neuvotteluhuoneen esitystekniikkaan on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Teknologian avulla voidaan varmistaa, että kokoukset ja tapahtumat ovat laadukkaita, tehokkaita ja vaivattomia kaikille osallistujille.

Agile Workin kumppaniverostosta löytyy AV-parhaat ratkaisut tukemaan hybridtyöntekoa. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeistanne.

ELO_meeting_room_smaller – Edited
AW_Areim_CommunityCafe (1)
Kiinteistöt

Vallila Cornerille sisustuskonsepti vuokrauksen tueksi

Porin kirjasto
Oppimisympäristöt

Visioimassa tulevaisuuden kirjastoa Porin kaupungille

Visma Campus Rautatalo Blue lounge
Yritykset

Avoin ja innovatiivinen Visma Campus

Ota yhteyttä!

Jutellaanko lisää?