Projektinjohto- ja rakennuttamis-
konsultti

Oletko kokenut projektipäällikkö joka pystyy tuottamaan isommankin muutoksen?

Haemme projektinjohto- ja rakennuttamiskonsulttia johtamaan asiakkaidemme  työympäristömuutoshankkeita sekä kehittämään toteutusvaiheen palveluitamme vieläkin asiakaslähtöisemmiksi.

Avoin haku tällä hetkellä käynnissä!

AgileWork by George on September 02, 2021 at 104559

Palvelumuotoilija ja työympäristö-
asiantuntija

Osaatko poimia haastatteluista ja työpajoista oleellisen tiedon ja kiteyttää sen teräväksi konseptiksi ja strategiaksi? Sykkiikö sydämesi paremmille työympäristöille?

Etsimme tiimiimme uutta jäsentä määrittämään tulevaisuuden työympäristöjä.

Hae 1.11 mennessä!

Agile Office

Haluaisitko työskennellä kanssamme?

Agile Work kasvaa vauhdilla ja etsimme motivoituneita työympäristökehittämisen ammattilaisia. Sivustolta löydät tällä hetkellä avoimena olevat tehtävämme.

Jos haussa ei ole juuri osaamistasi vastaavaa roolia, mutta tiedät, että sinussa on juuri meille ainesta, otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia.

Tärkeintä on, että sinulla on intohimo kehittää sitä missä ja miten töitä tehdään tulevaisuudessa. 

Team 01

Agile Work työnantajana

Agile Work on työympäristömuutoksiin erikoistunut yritys, asiakkaitamme ovat niin suuret globaalit toimijat kuin kasvavat pk-yritykset. Toteutamme työympäristöjä, jotka tukevat asiakkaamme organisaatio- ja työkulttuuria, mahdollistavat työn tekemisen muutoksen ja lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä.

Toimistomme on Helsingin Vallilassa. Tarjoamme joustavan työskentelymahdollisuuden ja modernin työympäristön sekä huippuammattilaiset tekemään yhdessä työtä kanssasi. Toimimme valtakunnallisesti ja haemme kasvua myös ulkomailta – tarjoamme siis mielenkiintoisia kasvu- sekä kehittymismahdollisuuksia. 

Team_blue_smaller

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?