Mikä on Signature Collection?

Signature Collection on toimintamalli, jonka avulla nopeutemme sisustussuunnitteluun kuluvaa aikaa, tehden suunnitteluprosessista näin asiakkaillemme entistä kustannustehokkaamman.

Signature Collection koostuu viidestä sisustusmallistosta, jotka käsittävät valmiita ratkaisuja koskien materiaaleja, värejä ja kalusteita.

Työkaluna Signature Collection helpottaa visuaalisen linjauksen tekemistä ja alkuun pääsemistä. Olittepa kiinnostunut pohjoismaisen luonnon minimalistisesta estetiikasta tai huipputeknologisen avaruusalukse ilmeestä, työkalumme on suunniteltu auttamaan teitä löytämään äänenne ja yhdistämään työtilanne visuaalinen ilme organisaationne arvoihin ja brändiin.

Signature Collectionin on kehittänyt ammattitaitoinen suunnittelutiimimme, joka seuraa tarkkaan suunnittelun suuntauksia ja megatrendejä.

AW_Signature_Collection_Block3

Miten Signature Collection toimii?

Olemme luoneet erilaisia tyylivaihtoehtoja, joita voi käyttää joko sellaisenaan tai tilojen brändäyksen tukena ja apuna. Olemme valikoineet valmiiksi tyyliin soveltuvat ekologiset pintamateriaalit ja visuaaliset elementit.

Agile Workin Signature Collectionin kuratoidut materiaalivaihtoehdot ja osallistavat VR-kokemukset auttavat teitä löytämään oman tyylinne, joka vastaa brändiänne ja tarpeitanne. Signature Collection –malliston  käyttö nopeuttaa suunnitteluprosessia ja voimme vapauttaa suunnitteluaikaa perusratkaisujen suunnittelusta esimerkiksi vaikuttavan työkahvilan suunnitteluun.

Signature Collection työkalua käyttäen luodaan asiakkaalle valokuvamaisia visualisointeja katsottavaksi ja vertailtavaksi, jolloin asiakas näkee millaisia vaihtoehtoja samalle tilalle on eri tyylejä hyödyntäen.

Signature Collectionin avulla luodussa virtuaalimallissa voi tarkastella erilaisia tunnelmallisia tyylejä, ei vain nähdä miltä ne näyttävät vaan myös kokea miten ne toimivat. Tällöin suunnitelmia on helppo kommentoida ja tarkentaa ilman, että pitää osata tulkita teknisiä työpiirustuksia.

SC_Block1

Referenssejä

Hyödymme Signature Collectionia niin pienissä kuin laajoissa työympäristömuutoshankkeissa. Tutustu tarkemmin alla olevista linkeistä!

Airbus_kitchen_smaller
Yritykset

Airbus Finlandin pääkonttorin kokonaisvaltainen muutos

TEK Office by George on April 15, 2021 at 115057
Yritykset

TEKin joustava ja moderni toimisto syntyi pilotoimalla

Agile_Work_cafe
Yritykset

Työympäristö­konsepti tukemaan Blueforsin kasvua

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä demoa varten!