The Future Lab

Agile Workin Future Lab syntyi haaveesta luoda tila, jossa ihmiset ja yritykset kokoontuisivat yhteen kokemaan ja kokeilemaan tulevaisuuden työympäristön toimintatapoja ja teknologioita sekä hybridiajan ratkaisuja.

Yhteistyö, yhteiskehittäminen, luovuus ja yhteisöllisyys ovat tulevaisuuden hybridityöpaikan kulmakiviä. Nämä kulmakivet ovat lähellä sydäntämme Agile Workissa ja innoittivat meitä luomaan Future Labin.

AW_FutureLab 2022 – ISo

Kenelle?

Agile Community
Agile Workin omalle tiimille Future Lab on paikka, jossa tehdä yhteistyötä, ideoida ja viettää aikaa yhdessä. Käytämme tilaa myös erilaisiin striimauksiin, webinaareihin ja hybridityöpajoihin.

 

Kumppanit
Kumppaneillemme tila on showroom jossa kokeilla ja kehittää uusia palveluita ja tuotteita, paikka innovaatiolle ja yhteistyölle.

Asiakkaat
Asiakkaamme voivat hyödyntää tilaa luovia työpajoja sekä omia tilaisuuksia tai webinaareja varten.

Vierailijat
Future Lab palvelee myös satunnaisia vierailijiota, jotka etsivät tavallisesta poikkeavaa tilaa kokousta, työpajaa tai tapahtumaa varten.

Mitä ja missä?

Varustelu

Future Labista löytyy tilava työpaja-alue, mukava oleskelutila, varusteltu avokeittiö sekä erillinen kokoushuone.

Palvelut

Future Labin vierestä löytyy lounasravintola Dylan, viihtyisä VOIMA-kahvila, auditorio sekä ystävällinen aulapalvelu.

Sijainti

The Future Lab sijaitsee Vallilassa, noin 3km päässä Helsingin keskustasta, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

The Future Lab löytää toimistorakennus Vallila Cornerin pohjakerroksesta osoitteesta Kuortaneenkatu 2. Agile Work on sunnitellut ja ylläpitää Future Labiä yhteistyössä kiinteistöyhtiö Areimin kanssa.

Google maps

A.05.2 AV Scenario 2

KEITÄ OLEMME

Kumppani työympäristön muutokseen

Agile Work on johtava suomalainen työympäristömuutoksiin erikoistunut yritys.

Olemme työympäristömuutoksen ja -kehityksen, sisustusarkkitehtuurin, palvelumuotoilun ja projektinhallinnan asiantuntijoita.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ketteriä työympäristöjä ja kiinteistökonsepteja. Toteutamme kokonaisvaltaisia työympäristömuutoksia niin yksityisille kuin julkisille organisaatioille.

AW_Factory_Block

Oletko kiinnostunut järjestämään tapahtuman The Future Labissä?

Suunnitteilla hybriditapahtuma, pop-up showroom tai tiimin työpajapäivä? Agile Workin Future Lab muuntuu monenlaisiin tarpeisiin.

Jos haluat kuulla lisää konseptista, varata vierailun tai pyytää tarjousta, ota meihin yhteyttä!

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!