MEISTÄ

Ketterien ja joustavien työympäristöjen asiantuntijat palveluksessasi

Agile Work Oy on työympäristöjen kehittämiseen erikoistunut yritys. Toimimme sekä yksityisten että julkisten toimijoiden kanssa selkeän vaiheistetun palveluprosessin mallilla, jolla katetaan kaikki työympäristömuutoksen vaiheet aina alun kartoituksesta jälkiseurantaan ja tulosten analysointiin.

Olemme työympäristömuutoksen ja -kehityksen, sisustusarkkitehtuurin, palvelumuotoilun ja projektinhallinnan asiantuntijoita. Autamme yrityksiä määrittelemään, suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään parempia työympäristöjä sekä työkulttuuria.

WEBSITE FINAL_SUOMEKSI_2

Onnellisuutta ja
tuottavuutta

Toteutamme työympäristöjä,
jotka tukevat asiakkaamme
organisaatio- ja työkulttuuria,
mahdollistavat työn tekemisen
muutoksen ja lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä.

Mukana muutoksen
joka vaiheessa 

Olemme tarvittaessa asiakkaamme
tukena muutoksen jokaisessa vaiheessa,
tarpeiden syväluotaavasta määrityksestä, osallistavaan suunnitteluun, toteutukseen, projektin johtoon ja muutoksen läpiviemiseen.

Laaja
kumppani
verkosto

Emme tee kaikkea tätä itse, vaan yhteistyössä verkostomme ja kumppaneidemme kanssa.

Avoimet työpaikat

Haluatko työskennellä kanssamme?

Agile Work kasvaa vauhdilla ja etsimme motivoituneita työympäristökehittämisen ammattilaisia. Tutustu avoimiin tehtäviin tai jätä avoin hakemus.

AW_AgileWorkplace_Colors

Kumppanit

Agile Workin kumppaniksi?

Toteutamme vuosittain kymmeniä työympäristömuutoshankkeita, joihin toimitamme kokonaisvaltaisen palvelun määrityksestä, suunnitteluun, toteutukseen ja ratkaisujen toimitukseen asti.

Kiinnostaako myynnin kehittäminen ja mahdollisuudet kansainväliseen kasvuun? Haemme alansa parhaita, luotettavia kumppaneita työympäristömuutosprojekteihin niin Suomessa kuin Euroopassa.

Haluatko olla mukana toteuttamassa tulevaisuuden työympäristöjä?

Partners

Ota meihin yhteyttä