Suunnittelu

Työympäristöjä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin

Organisaatiot kamppailevat yhä nopeammalla tahdilla muuttuvien tilatarpeiden kanssa. Paikkariippumattoman työskentelyn lisääntyminen, monialaiset tiimit ja projektimuotoinen työskentely asettavat tiloille uudenlaisia vaatimuksia, jotka myös muuttuvat jatkuvasti.

Tuleviin muutoksiin on varauduttava, mutta miten?

Suunnittelupalvelumme:

  • Toiminnallinen suunnittelu
  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Toteutussuunnittelu
  • Graafinen suunnittelu
  • Palvelumuotoilu
  • Erikoissuunnittelu

050221_AW_Services_Design2

SUUNNITTELU

Työympäristösuunnittelu Agile Workin tapaan

Tilamuutos on suuri investointi ja vaati paljon harkintaa. Vaihtoehtoja on paljon ja päätöksien teko piirustusten perusteella tuntuu riskiltä.

Me autamme teidät yhteisten päätösten ja teille toimivien ratkaisujen äärelle osallistamalla organisaationne suunnitteluun eri vaiheissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisen suunnittelun, jossa huomiodaan tilojen lisäksi työympäristön vaatima tekniikka ja älytoimiston palvelut.

Käytämme apuna virtuaalitodellisuutta helpottamaan suunnitelmien hahmottamista. Otamme teidät mukaan pohtimaan ratkaisuja ja hyödynnämme palvelumuotoilun menetelmiä, jotta organisaationne tarpeet ja toiveet saadaan kattavasti esiin.

AW_SERVICE_Design_FIN

Toteuttamiamme tulevaisuuden työympäristöjä

Beneq_1
Yritykset

Muuntojoustavat tilat kasvun tueksi

TEK pilotti_07
Yritykset

Modernia, jäsenlähtöistä toimintaa

Koe tuleva työympäristösi - virtuaalisesti

Tilojen hahmottaminen ja toiminnallisuuksien ymmärtäminen on vaikeaa pelkän pohjapiirustuksen kautta.

Tämän vuoksi me osallistamme asiakkaan suunnitteluun virtuaalitodellisuutta hyödyntäen. Rakennamme ensin yhdessä käyttäjien kanssa yhteisen näkemyksen tulevasta työympäristöstä, joka mallinnetaan 3d-tilaksi.

Virtuaalimallissa tilan tulevilla käyttäjillä on mahdollisuus yhdessä tutustua tulevaan työympäristöön, jo ennen muutoksen totutusta. Virtuaalimallin avulla kokonaiskuva ja yhteinen ymmärrys uuden työympäristön ratkaisuista saavutetaan nopeammin.

Agile Office

Haluasitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!