Kehitys

Työympäristön jatkuva kehittäminen ja mittaaminen

Työympäristöjen tehokas hyödyntäminen vaatii jatkuvaa kehittämistä sekä optimointia tukemaan organisaation toimintatapoja sekä parempaa työntekijäkokemusta. Ketterä, muuntojoustava ja älykäs työympäristö mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työympäristön joka muuntuu organisaatiosi tarpeisiin.

Käytämme alan johtavia ratkaisuja ja menetelmiä, joilla mittaamme ja lisäämme organisaatiosi tuottavuutta, parannamme työntekijöiden hyvinvointia sekä pienennetään tilakustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Työympäristösi on osa organisaatiosi käyttöliittymää jolla tuet käyttäjien yksilöllisiä tarpeita sekä koko työyhteisön digitaalista kokemusta.

Kehitysvaiheen palvelut: 

  • Käytettävyysarvioinnit
  • Tiedonkeruu ja raportointi
  • Jatkotoimenpide-ehdotukset
  • Työympäristöoptimointi
  • Organisaatiokyselyt, haastattelut ja havainnointi
  • Muutoksen mittaaminen

050221_AW_Services_Develop2

Kehitys

Työympäristöjä tulevaisuuden edelläkävijöille

Työympäristön jatkuvan kehittämisen ja mittaamisen prosessi luo joustavia, turvallisia  ja kestäviä työympäristöratkaisuja, jotka mahdollistavat ketterien organisaatioiden menestymisen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Tarjoamme työkalut ja osaamisen työympäristöjen kehittämiseen jolla varmistat että henkilöstön ja toimitilojen johtaminen perustuu tutkittuun ja reaaliaikaiseen tietoon. Työympäristön tiedolla johtaminen auttaa ennakoimaan muuttuvia tarpeita ja reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin.

Käyttäjille älykkäät, helppokäyttöiset ja joustavat työympäristöratkaisut parantavat käyttökokemusta sekä tehostavat koko organisaation yhteistyötä.

AW_SERVICE_Develop_Fin

Toteuttamiamme tulevaisuuden työympäristöjä

2H1A5089- Edited by GA
Yritykset

Työympäristön ja työntekijä­kokemuksen ketterä kehittäminen

NCC_hires_02
Kiinteistöt

NCC:n ketterä työympäristömuutos

Dataa tilojen käytöstä

Data tukemaan työympäristöjen kehittämistä

Työympäristöjen jatkuva kehittäminen vaatii ymmärrystä käyttäjien tarpeista, toiminnasta sekä siitä mihin tiloja käytetään.

Käytämme sensori pohjaisia ratkaisuja jotka mahdollistavat työympäristön reaaliaikaisen seuraamisen, raportoinnin sekä reagoinnin muutostilanteisiin.

Laajan yhteistyökumppani verkostomme kautta tarjoamme työympäristöjohtamiseen oikeanlaiset työkalut jolla varmistat saumattoman käyttökokemuksen.

Agile_work_office_1

HALUAISITKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä!